Arbeit macht frei?

Efter en relativt lång och dekadent period i arbetslöshet fick jag allt svårare att finansiera mitt missbruk. Häromdagen lyckades jag dock lura ett gäng brats att dom behöver mina tjänster.

Den förändrade situationen oroar mig dock något:

  • Kommer stamhaket gå omkull?
    Detta då jag - trött och utarbetad - inte kommer att orka dricka lika ofta på vardagar
    (Tysken räknade ut att hakets omsättning kan komma att sjunka med nästan 29%)
     
  • Kommer en ökad inkomst innebära att alkoholkonsumtionen istället skjuter i höjden?
    Min tyske vän har ej räknat ut sannolikheten för detta scenario, men flaggar för att en alltför brant ökning troligtvis leder till en tid av kraftiga överdoseringar
     
  • Kommer jag att få nya "vänner" som oundvikligen kommer att göras besvikna?
    Jag har social fobi i nyktert tillstånd vilket resulterar i att det bara är en tidsfråga innan jag (förmodligen under en after work) besudlar någons fru, hånar VD:ns dyslexi eller använder fikakassan till att köpa folköl
Ger arbete verkligen frihet?

Kecke goes community

Då jag inte har några vänner, tänkte jag försöka skaffa några via ett populärt nätverk.
Detta är vad jag möts av:



Ingen gillar Kecke.

Efter mycket om och men, så finns jag nu (Kecke Kakadua) på facebook.
Har ingen aning om vad jag ska där att göra egentligen, men såg att Systembolaget finns där.

En riktig vän

Gick igenom mottagna och skickade sms precis. Mest för att rensa upp inkorgen men även för att se vilka patetiska saker jag ej minns att jag skickat. Inte speciellt smart mitt i söndagsångesten, men jag är inte nämnvärt intelligent heller.

Hur som helst hade jag skött mig förvånansvärt bra, och förutom sporadiska "mötas-upp-sms" som hör festivaler till, hade jag inga direkta ångesthöjare på mitt samvete från helgen.

Däremot snubblade jag över ett mottaget meddelande från min f.d. kollega tillika bästa vän:

"Vem e du, och vad vill du mig?"

Är det inte äkta kärlek mellan vänner så säg.


Popaganda - lördag

Till skillnad från förra året hade jag bestämt mig för att jag inte skulle missa Hästpojken denna gång. Årets beslutsamhet resulterade i att jag befann mig på området redan innan 16 med en alarmerande baksmälla. Med facit i hand var det dock ett bra beslut då jag nog tycker att det var bästa konserten under hela helgen.

Tappade bort Tysken & co. Träffade på en väninna som jag gjorde sällskap till sunkhaket utanför, där vi åt en tidig middag samt drack några öl i väntan på nästa band vi ville se.

Väl inne på området hookade vi upp med några av väninnans vänner. Då jag fått igång en lagom berusningsnivå passade jag på att socialisera lite innan jag gick in i den mer odrägliga karatefyllan. Då hennes vänner var uteslutande av kvinnligt slag myste jag och halvvägs in i The Magic Numbers närmade sig Isländskan - som jag trodde hatade mig - och höll om mig och gungade till musiken. Tror att det var någonstans här jag valde att släppa på den riktiga fyllan. Förmodligen ett slags drag av högmod.

Efter detta gick det som väntat utför.

  • Urinerade där vi stod uppe på ölterassen, mitt bland allt folk
  • Spillde ut två glas vin - vid två olika tillfällen, för samma okända kvinna
  • Argumenterade ihärdigt med diverse vakter om att få ta med mig ett antal öl från den inhägnade ölserveringen
  • Låtsades vara talangscout och lovade ett par unga grabbar skivkontrakt
  • Höll kraftig låda på efterfest hemma hos okända människor på fel sida stan

Vaknade i fosterställning i en läderfåtölj. Väckte närmaste offer och krävde en cigarett innan jag lämnade lägenheten. Begav mig till ångestbunkern där jag åter lade mig i fosterställning.


Popaganda - fredag



Vädret var fint. Mötte upp Jake + fru. Drack dyr skitöl i små plastflaskor. Tysken anslöt kring 18-snåret. Spelade pingis med begränsad framgång. Åt upp en okänd flickas mat. Lämnade området för att dricka billigare, bättre smakande öl på sunkhak i närheten. Somnade. Blev utkastad. Svart.

Av kvitton att döma verkar jag inte förstå att jag ej har ett arbete.

PS. Bilden är det enda fotografi jag tog under dagen/kvällen. Tror inte det var hennes mat jag spisade.

Återblick: En utvisad chaufför

Risk för långt inlägg.

Som jag lovade för någon dryg vecka sen kommer här en redogörelse för ett rätt obehagligt - men även dråpligt - 1½ dygn under vår trip över Atlanten tidigare i år. Jag är nog inte den bästa att resuméra dessa dryga 30 timmar - jag var konstant full stor del av resan. Men jag ska försöka efter bästa förmåga.

Mot mitten av vår resa hänger vi rätt mycket i ett ganska laid back område på södra Manhattan.
En kväll väljer Läraren och Finnen att tidigt avvika från den bar där vi vid tillfället står utanför och röker. Jag återvänder ensam in och då Chauffören ej kommer tillbaka antar jag att han joinat dom "hemåt".

Då jag festar vidare kommer här ett parti som jag fått berättat för mig - redogjort av Läraren.

Några timmar efter midnatt väcks polarna av kraftiga bankningar på dörren till hotellrummet. Utanför står två civila poliser och frågar om vi känner till en viss Chaufför. Läraren svarar "ja" och känner ett styng av oro då han här väntar sig att dom vill att vi ska identifiera en person som hittas i Hudson River. Något lättad får han beskedet att Chauffören sitter i häkte och väntas gå upp i turbo-rätten under morgondagen. Dock oklart om vad han plockats in för.

Jag återvänder till hotellrummet på morgonkvisten och får reda på ovanstående. En dispyt uppstår där Läraren tycker att jag övergivit Chauffören samt att jag tycker detsamma med tanke på deras egna sorti.

Efter några timmars sömn beger vi oss således mot Court House South och börjar jakten på vår chaufför. Att hitta honom visar sig vara lättare sagt än gjort, då informationen är minst sagt sparsmakad. Vi återvänder med jämna mellanrum och jag känner mig oerhört illa till mods. Dels för att Chauffören sitter i häkte men också för att jag känner mig tvingad att vara nykter. Forcerad nykterhet är alltid en pärs - speciellt i en känslig situation som denna.

Hela dagen och kvällen går växelvis åt till att spekulera i vad som har hänt samt att bevittna en evig ström av convicts som åläggs snabba domar i en rättsal.

Efter några timmar närmar sig en person den bänk där vi sitter. Han frågar artigt om vi möjligtvis känner till Chauffören. Vi nickar jakande och han ber oss att omgående samtala med honom utanför rättssalen. Vi får här en viss inblick i vad gårdagen gäller. Det visar sig att Chauffören har gjort ett otillbörligt närmande mot en flicka/kvinna. Advokaten lämnar oss sedan men slänger en sista blick på min kommunist t-shirt. Läraren suckar ljudligt och skakar på huvudet som en vink åt mig att jag kunde gjort ett bättre klädväl kvällen till ära.

Några timmar efter midnatt har vi fortfarande inte sett skymten av vår vän och börjar så smått att misströsta. Domaren basunerar ut att det är dags att avsluta, och den sista skaran för dagen/natten leds in i rättssalen - iförda hand- & fotfängsel.

Däribland vår Chaufför!

Då vår väns snedsteg rubriceras så kraftigt att det skulle rendera i att han hamnar i diverse register över sexförbrytare om han erkänner, söker advokaten uppskov med avsikt att kontakta eventuella ambassader. Chauffören ombeds återkomma några dagar senare.

Efter diskussioner med Chauffören får jag "frisedel" från återbesöket. Kanske för att han, våra vänner samt advokaten tycker att det inte tillför hans trovärdighet med en smygkommunist som bekant åhörare. Således är även nästa stycke ett referat signerat Läraren.

Väl tillbaka efter några dagar skrivs brottsrubriceringen ner, men resulterar lik förbannat i att Chauffören ej längre är välkommen i landet.

PS. I efterhand kunde vi skratta åt att vår vän kallades nigga (det var uteslutande svarta och latinos som ställdes inför domaren dessa dagar). Han avböjde måltider med rädslan för att behöva göra toalett inför 20 förmodligen rejält mycket mer kriminella män än han själv.


Extraknäck

För att dryga ut min a-kassa har jag valt att lägga ut diverse objekt på en webbshop.
Häromdagen kontrollerade jag hur mycket pengar detta i praktiken genererat.
Det visade sig att jag under de senaste 3 månaderna endast tjänat US$138 (974,32 kr).
Och även om jag inte lagt ner nämnvärt mycket arbete på dessa objekt, så gjorde det mig nedslagen.
Jag insåg nämligen att detta inte räcker till speciellt många öl - inte ens på stamhaket.

4th night

Vaknar.

Jag och Chauffören glider ner till torget över en brunch-pizza och några öl. Återvänder sedan till bunkern och börjar grunda inför kvällen.

Chaufförens sista kväll skulle firas med middag hos Jake. När solen sakta börjar dala och en lättare fylla infunnit sig, tömmer vi kylen och beger oss till Jakes place.

Väl där möts vi av glada tillrop och en angenäm doft då kockarna snart var färdiga med maten. Med för kvällen var även Jakes fru, deras adoptivbarn/inneboende samt ManU.

Middagen var underbar och stämningen relativt god. Jake hade kvällen till ära köpt på sig finsprit med tillhörande ingredienser för att tillverka lyxdrinkar. Och även om jag är allergisk mot starkare former av alkohol såg jag det som ett nödvändigt drag att parallelldricka sprit och öl. Mest för min sociala fobi men även då min bordsdam tillika deras inneboende - som jag ej tidigare träffat - visade sig vara en rätt söt flicka...vilket självklart gjorde mig nervös och paranoid.

Sen händer inte mycket mer. Kan nämna att vi aldrig tog oss från lägenheten trots ett antal försök (gott betyg för arrangörerna!). Några kortare flashbacks dock;

  • Chauffören introducerar en fyllelek. Går sådär.
  • Vissa "tatuerar" (med vanlig bläckpenna) meningslösa citat och symboler på varandra.
  • Ett par springare skickas ut för inköp av mer alkohol.
  • Jake tar en nap.
  • Pratas hinduiska gudar i gästrummet.
  • Chauffören ger upp och lämnar tillställningen.
  • Skriver en pinsam lapp till adoptivbarnet.
  • Frun i huset och inneboenden förpassar sig till sängs. Dock ej i samma säng.
  • Jake vaknar till och joinar frugan.

Jag försöker här styra upp en efterfest hos en väninna i närheten. Det rinner ut i sanden och jag och ManU lämnar slutligen festen och tar tunnelbana åt varsitt håll i soluppgången.


3rd night - part 2

När Jake skrubbat klart begav vi oss inåt byn för att besöka stamhaket. Väl där passerar vi all kö som de VIP-gäster vi faktiskt är. Sen placerar oss vid en av de enarmade banditerna jämte några förlorare som förgäves väntar på en "plötsligt händer det"-situation (som självklart aldrig inträffar).

Jake går några hunkor plus när jag tvingar honom att kassera ut sin vinst och köpa några fulöl. Vi ställer oss strax intill den yttre baren där det verkar vara ett hyfsat hålligång.

Hålligångent visare sig snart vara två speedade huliganer som trakasserar ett äldre par män som oförstående försöker kommunicera med speed:osarna - vilket självfallet är ett fruktlöst tilltag. Då stämningen rätt omgående blir hätsk väljer jag inklusive några andra stammisar att tillkalla vaktstyrkan då vi ej tolererar att vårt stamhak sjunker till nivån av diverse huliganhak. Tjack-nissarna blir utvisade. Mission complete.

Mot stängningsdags tunnas folkmassan ut och vi får sittplats intill några peruaner. Jag övar lite hobby-spanska och Jake kör ett svep-race med en av indianerna. Ca 2 minuter senare kaskadspyr Jake upp ölen och vi väljer att lämna haket.

En t-bane-resa senare kliver jag åter in i bunkern där Chauffören ligger och snarkar då han bangat denna kväll. Jag ringer upp en vän som sökt mig tidigare. Får tag i honom. Det visar sig att han - med en promillenivå på cirkus 3 - sitter i sin SUV och är på g att köra hemåt efter en blöt kväll ute i hans by. Jag påminner honom om hur ointelligent detta tilltag faktiskt är och lyckas således styra av en given rattfylla och en eventuellt kraftig ångestsituation.

Summa summarum styrde jag alltså av minst två - möjligtvis tre - dåliga saker denna annars rätt meningslösa kväll/natt.

Nu väntar 4th night runt hörnet...

3rd night

Den första kvällen slutade kaosartat vid 8-snåret torsdag morgon.

Torsdagen blev rätt lugn men jobbig för min del. Fick ett samtal från rekrytererskan vid 11 på morgonen med beskedet om att kunden ville träffa mig omgående. Då jag fortfarande var packad med ca 2.2 promille i kroppen lyckades jag mörka och styra intervjun till idag istället.

Chauffören drog ut, mötte upp White Trash och Jake på stamhaket. Efter en dispyt (enligt hörsägen) mellan WT och Jake så tackar Jake för sig och lämnar sällskapet.

Chaffisen droppar hem vid tresnåret...aspackad. Vi sitter uppe och kollar drogkanaler samt lite standup på youtube.

Efter ett lika diffust möte i morse börjar jag tro att jag faktiskt måste fixa mig en inkomst för att finansiera mitt beroende.

Strax efter lunch möter jag upp Chaffisen och vi beger oss söderut till närmsta bolag. Väl hemma börjar intoxineringen - dock utan C tyvärr. Jake kommer förbi efter några timmar och jag känner en viss trygghet i att inte vara ensam i min fylla.

Nu sitter jag i väntan på att Jake ska ha skrubbat färdigt pungen och vi kan bege oss ut på byn.

Återkommer.


1st night done

Första kvällen/dagen blev sådär.

Hade faktiskt en anställningsintervju som jag kände mig tvungen att närvara vid. Fick ej träffa den ordinarie intervjuaren då växeln samt datasystemet satts ur spel.

Mötte min baneman som visade sig vara en kvinna. Oerhört attraktiv som hon var blev diskussionen något diffus från min sida. Minns inte mycket från de 45 minuter som kvinnan grillade mig.

Efter snacket och förmodligen en missad tjänst mötte jag upp Chauffören. Vi begav oss omgående till bolaget där vi inhandlade kvällens flytande.

Väl hemma startade vi fyllan med några groggar bourbon + cola + is och sen ringde vi några vänner. Halvvägs inne i den rejäla fyllan som komma skulle så dök några väninnor, LG + kvinna samt Jake förbi. Vi stekte köttbullar och funderade på rätt blandning på drickat för att matcha maten.

En oerhört nostalgisk natt följde där vi alla gick igenom låtar från våra tidigare beroenden.

Jake flirtade lite med en av kvinnorna, höll några tal, diskuterade Sigmund Freud...och tog därefter taxi hem.

Därefter är det något suddigt. Chauffören hånglade upp ena väninnan och jag försökte hålla den andra under kontroll men misslyckades kapitalt. Det klassiska snackat om "vad gör vi härnäst?" kom upp och jag stod/låg handfallen inför detta. Kommer nog att lägga ner den grejen tror jag.

Några minuter senare fallerar festen med diverse glåpord och vi finner oss ensamma med spriten. Det går som det går och Chauffören slutar med att vomera rikligt på diverse ställen i bunkern.

Over and out.

I väntan på en chaufför

Idag kommer Chauffören på visit till staden. Detta är ett besök jag sett fram emot med stor förväntan sen beskedet nådde mig för ca 2 veckor sedan.

Även om jag misstänker att Chauffören kommer att anlända via spårburen trafik har jag likt många andra målat en gigantisk fallosymbol uppe på mitt tak utifall han skulle resa luftburet.


After work

Mötte upp Farsan och Jake på stamhaket för aftonens after work. Fast för mig är det ju inte after work rent tekniskt då jag ej längre är i arbete.

Vädret var fint men väldigt varmtölen slinker ner fortare än vad som kanske är lämpligt om man vill hålla hela kvällen/natten.

Efter någon timme och ca 8 öl så dyker Bartendern och Sri Lanka förbi. Takten trappas upp ytterligare. En middag (och några pikar från personalen) senare, lämnar vi stamhaket för ett hak på en av Mälarens stränder.

Där har Bartendern känningar bakom baren varpå jag vågar kliva upp på Bloody Mary's som jag blev hooked på under mina bruncher i staterna. Några väninnor till Bartendern ansluter och då jag alltid blir lite nervös i kvinnligt sällskap väljer jag att bete mig patetiskt och konstigt,innan jag slutligen får ett samtal från TB och ger upp min fylla.

Tar en onödigt lång taxiresa följt av karatesex.

Vaknar med kraftig ångest.
Orkar inte ens stämpla in idag.
Tror jag lurar över Tysken på en tysk film kanske...

Inför after work

Igår så ringde Jake och föreslog att vi skulle mötas upp på stamhaket för att grunda inför morgondagens (läs: dagens) after work. Jag nappade på förslaget då jag såg möjligheten att hämta mitt kreditkort som jag tror mig ha lämnat där sist jag satt vid deras bar.

Väl där överraskas jag positivt. Mitt kort fanns där - och jag verkade inte ha någon nota heller?! Tack stamhaket. Glada i hågen över detta positionerade vi oss vid deras andra bar och startade intoxineringen.

Minns sen inte så mycket, men några fragment återstår;

  • Jake visar stolt upp bilder från punkkvällen förra veckan, där han poserar med en av våra största idoler. Oerhört vackert.
  • Vi diskuterar Chaufförens utvisning från U.S.A (sammanfattas i ett senare inlägg).
  • Vi "tar hand om" en ensam flicka från Barcelona
  • ManU dyker upp
  • Jag åker taxi runt halva stan
  • Det svartnar

Vaknar på köksgolvet för ett tag sen. Har massa missade samtal samt 17 sms. 15 från TB, 1 från Jake och 1 från Farsan. Tydligen har jag trakasserat TB som verkar ha lackat varpå jag spelat martyr och gått under jorden. Smart.

Nu väntar afterworken.


Husarrest

Vågade mig inte ut på byns gator i lördags. Helt enkelt då jag ej kunde frambringa det rus som krävs och således gav mig min ångest mig husarrest på obestämd tid.

Denna natt kommer att bli outhärdlig. Snuset är slut och jag orkar/vågar inte bege mig ut för att inhandla mer, så jag har fått gå på souvenir-dosorna från bananrepubliken för att stilla abstinensen.

Innehållet i dessa små runda metallburkar är långt ifrån det jag fick av ryttarna på plats i landet - deras blandning gav mig ett skönt rus även vid små doser. Det jag fick med mig hem måste överdoseras kopiöst vilket bara resulterar i ett kraftigt illamående och en begynnande cancer under läppen.

*kuk*

Ovant

Ser ut att bli en helg utan Kecke ute på byn. Detta kommer nog att förvåna diverse barpersonal samt gör även mig lite orolig om vad som händer.

Orsaker till detta?

Först och främst har det nog att göra med att jag, efter vinet hos Tysken nickade till några timmar vilket resulterade i en total switch av dygnet. Var vaken fram till lunch på fredagen, då jag tuppade av p.g.a. utmattning. Detta gjorde att när jag kvicknade till vid midnatt ansåg att jag ej skulle hinna bygga upp ett rus tillräckligt för att våga mig ut.

Framåt småtimmarna hörde TB (Taxibråkerskan) av sig och ville titta förbi. Svag som jag är tillät jag detta. Ångrade mig genast men förstod att det nog var för sent. När hon väl dök upp så diskuterade vi vidare och jag fick reda på än mer om hennes förflutna. Jag kan inte gå närmare in på vad jag erfor då jag är orolig för både hennes och min egen säkerhet - men vetskaperna gjorde mig minst sagt olustig till mods.

Slocknade även denna dag först vid lunch. Vaknade till en tom lägenhet.

För någon timme sen hörde den yngre tjejen, som jag träffade för ett tag sen, av sig. Vi kan kalla henne Postis. Hon undrade om jag var ute. Hon ville ses. Jag sitter nu i valet och kvalet om jag - trots det obehagligt nyktra tillståndet - ska våga mig ut på byns regniga gator.

Återkommer.


Punknostalgi

Under gårdagen återvände jag till huvudstaden där jag rätt omgående mötte upp en kompis. Vi begav oss till Konserthusets tak där två gamla punkband återförenats. Vi ansåg förstås att vi var orsaken till dessa två konstellationers reunions då kompisen strax efter midnatt fyllde år. Lagom många finöl senare hyllar vi de första bandets uppträdande och snackade förälskat med medlemmarna som förpassat sig till den del där vi stod.
Efter de sista bandet klivit av scenen drar vi söderut mot stamhaket där vi fortsatte berusa oss med fulöl.
-
Stamhaket stänger och vi drar mot tunnelbanan. Vid nergången ser jag en ca 12 år ung flicka som röker. Då jag anser att man bör ha fyllt 15 innan det får börja gå utför här i livet, påpekar jag detta för henne. Flickans något kaxiga vän kommer emellan och försöker trigga igång ett bråk. Jake upptäcker detta varpå även han joinar diskussionen. Den kaxige killen kör knivtricket (låtsas greppa efter ett vapen innanför hans jacka).
-
Jake reagerar blixtsnabbt och utför en välriktad spark varpå killen flyger handlöst nerför trappan ner till perrongen. Sen pinnar Jake snyggt iväg då han förstås ej kunde vara säker på om killen bluffade. Knivfejkaren kommer sen springade uppför trappen och ger sig av efter min f.d. kollega. Efter någon minut återvänder han till t-banan och när han passerar mig meddelar han att Jake numera är högst upp på hans hitlista.
-
Jag ignorerar detta och tar en taxi till Taxibråkerskan som tidigare bjudit in mig på efterfest. Där slutar vi morgonen med några folköl samt vinkar av hennes väninna som lämnar oss för en svampfest hos grannen.
-
Vaknar i eftermiddags och drar till Tysken som bjuder på middag och vin.

Sneknull?

Igår natt ringde Taxibråkerskan. Vi pratade ett bra tag om den enda kväll vi träffats och jag fick härmed reda på några saker jag ej tidigare visste eller kom ihåg;

  • Hon har ingen svanktatuering - däremot en på ena skuldran
  • Vi tog benzo halvvägs in i efterfesten
  • Hon äter inte p-piller och vi hade oskyddat sex
  • Hon brukar sitta i ett öppet fönstret med en folköl och se staden vakna
  • Hon har tagit reda på min riktiga identitet
  • Hon verkar gilla mig och vill träffas igen

Vissa av dessa saker skrämmer mig och vissa andra gör mig bara förundrad;

  • Om jag trodde att tatueringen var placerad i svanken kan man ju undra var jag förde in min penis
    (Dock så kan ju blandningen alkohol/benso försämra minnet samt förvrida uppfattningsförmågan på rätt underliga sätt)
  • Måste jag släpa mig bort för kontroll av eventuell könssjukdom?
  • Kommer hon att bli en stalker?

 


Oönskad adrenalinkick

Tidigare ikväll, när jag bytt ut väninnans balkong mot en släktings soffa, händer något oväntat och för mig rätt obehagligt;

Släktingen står på sin balkong och röker. Efter ciggen kommer han in och säger frågandes:

"Jag undrar vad snuten ska upp i min trapp och göra så här dags?!"

Ca 10 sekunder senare ringer det på dörren.

Någonstans här börjar hjärnan att jobba i 190 och jag försöker minnas den gångna veckan för att hitta en orsak till att dom möjligtvis söker mig - samt när jag hittat anledningar - skapa mig själv hastiga alibin.

Det visar sig förstås att konstaplarna var där i annat ärende än att förhöra/gripa mig.
Dock så skapade denna visit en hos mig förhöjd adrenalinnivå som resulterade i svagt hjärtflimmer eller arytmi under flera timmar därefter.

Kleptomani

Lördagen var länge oklar och heldagens känslor dominerades av rejäl baksmälla och kraftig ångest.

Någon dryg timme innan midnatt får jag ett MMS. Bilden visar bartendern Betty i civila kläder och en misstänkt tjejkväll i bakgrunden. MMS:et kommer från Bryggarn som väl känner till mitt intresse till kvninan på bilden.

Efter två snabba öl i soffan och en cykelresa in till byn kliver jag in på haket där festflickorna befinner sig.

Bryggarn & Filmmakaren har infiltrerat tjejgänget och den första som ser mig är Bryggarn, som snabbt skickar fram Betty som möter mig med en stor kram. Det är lite Bryggarns sätt att retas. Dock så har hon - kvällen till ära - släppt ut sitt hår och är nu rätt ointressant då det var flätan jag fastnade för.

Efter stängning lurar vi med allihopa på en efterfest där jag sitter med solglasögon samt begynnande huvudvärk och samtalar med en kvinna. Festdeltagarna droppar av eftersom och slutligen även jag och kvinnan. Någonstans här måste jag ha sagt/gjort något olämpligt för plötsligt är hon som bortblåst och jag vinglar ensam iväg.

Vaknade långt in på söndagens eftermiddag över att väninnans inglasade balkong är bastuvarm. Tar en återställar-folkis från hennes kyl och råkar se mig i spegeln. Har fortfarande solglasögonen på mig, och då de visar sig verka vara rätt exklusiva antar jag att jag kommer att ha en kleptoman-stämpel framöver.


RSS 2.0